Skåland Rør & Industrimontasje AS er en spesialbedrift med stor kompetanse og solid «know-how» innen damp- og varmeenergi.

Vi er norsk eneforhandler av Danstokers kjelprogram, og en av Norges ledende leverandører innen levering av energi anlegg. Vi har eget agentur på trykktanker/trykkpåkjent utstyr, skorsteiner, varmevekslere og biokjeler. Vi prosjekterer og utfører alle typer små og store industriprosjekter, industrirørlegging, montasje m.m. Våre kunder finnes i alle næringer, og vi utfører oppdrag i hele Norge. Skåland Rør & Industrimontasje AS er etablert med administrasjon, lager og verksted i Hauge i Dalane, og er en del av SRI Group som i 2017 hadde en konsern omsetning på ca. 200 mill.

Ledige stillinger hos Skåland rør & industrimontasje

Lyst til å være med å videreutvikle firmaets og din egen framtid sammen med oss? Da ønsker vi deg velkommen som en del av teamet vårt. Vi har i lang tid vært inne i en periode med kraftig ekspansjon og vekst, og trenger nettopp deg. Har du erfaring og kompetanse på noen av følgende områder, kan du være den vi ser etter til følgende stillinger:

SERVICETEKNIKER fordamp- og varmtvannsanlegg, olje/gass brennersystemer, biofyrte løsninger mm. Reisevirksomhet er en selvsagt del av denne stillingen.

SALGSINGENIØR/INGENIØR for dampanlegg, olje/gass brennersystemer, fornybare energi løsninger som varmepumpeteknologi etc., samt ENØK tiltak for våre kunder.  Utstrakt reisevirksomhet må i perioder påregnes

TEKNISK TEGNER med relevant utdannelse og erfaring.  Du må beherske AutoCAD og 3D modulering, og være villig til å videreutvikle dine kunnskaper og ferdigheter.  Muligheter for deltid i denne stillingen

ELEKTRIKER. Du må besitte relevant erfaring innenfor nevnte områder, og være villig til å stå på i perioder.

For alle stillinger i Skåland Rør, tilbyr vi et godt arbeidsmiljø, variert arbeid og frihet under ansvar, og ikke minst bransjens beste betingelser. Vi verdsetter egne initiativ høyt.  Høres noe av dette interessant ut?  Sjekk i så fall fullstendig stillings utlysning her og send oss en kortfattet søknad, og vedlegg gjerne CV.

Kontakt en av oss på følgende måte:

Steinar Skåland, tlf +47 9504 5161, mail: steinar@srim.no

Du finner mer kontaktinformasjon på vår kontaktside.

Du kan også lese mer om våre leverandører og kurs på våre nettsider. Har du spørsmål relatert til våre leverandører eller kurs, kan du kontakte oss på vår kontaktside i menyen.

Sjekk fullstendig stillingsannonse her:

Stillinger ledige NÅ