På anlegget på Ualand i Lund, ble Skåland Rør & Industrmontasje AS til slutt valgt som leverandør av nye komponententer i fyrhuset.  Her ble ny 5 th Danstoker dampkjel med to trinns economiser, sammen med en Weishaupt gassbrenner og PLS basert el. skap, også fra Weishaupt.  I tillegg leverte vi en 7 m³ avgassingstank, og videre en 16 m. høy skorstein.  Anlegget er nå i full drift.

Videre har vi levert og montert ny Weishaupt  gassbrenner på en av kjelene på anlegget i Vartdal, (en fem år gammel 16 th Bosch kjel, som tidligere gikk med en Saacke brenner).

På Poly Har AS sitt anlegg på Hjelmeland, er vi nå i full gang med en omfattende ombygging av kondensatsystemet, samt montasje av ny economiser og ny matevannstank på 10 m³.

Vartdal Plast, (produktnavnet til Poly Har AS), er mest kjent for å være ledende leverandør i av fiskeemballasje, samt byggesystemer i plast for grunnmur og vegger for hus og større bygninger.  Vartdal Plastindustri AS var forøvrig først på verdensbasis med å produsere fiskeemballasje av ekspanderbar polystyren, (EPS).  Dette skjedde allerede tidlig på -60 tallet.  Bedriften har flere lokasjoner rundt i Norge