FOSSILFRITT
UTSLIPPSFRITT

Clean-In-Place for kjele- og dampanlegg: Hold utstyret ditt i topp ytelse

Riktig vedlikehold er avgjørende for å sikre effektiv og langvarig drift av kjele- og dampanleggene dine. Clean-In-Place (CIP) er en viktig del av dette vedlikeholdet, og hjelper til med å fjerne avfall og oppbygging som kan hindre ytelsen og forårsake skade over tid.

Våre CIP-produkter og tjenester gjør det enkelt å holde kjele- og dampanleggene dine i topp ytelse, slik at du kan fokusere på driften med tillit.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen kort tid. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi. 

Usikker på hva du trenger? 

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.  

Produkter og utstyr

Våre CIP-produkter og utstyr er designet for å gi effektiv rengjøring av kjele- og dampanleggene dine. Vi tilbyr et utvalg av høykvalitetsprodukter, inkludert:

  • Kjemikalier: Våre spesialiserte kjemikalier er formulert for å fjerne oppbygging og avfall fra kjele- og dampanleggene dine uten å forårsake skade.
  • Pumper og slanger: Våre pumper og slanger gjør det enkelt å påføre kjemikalier og vann til anleggene dine, slik at du oppnår grundig rengjøring og skylling.
  • Overvåkingsutstyr: Vi tilbyr overvåkingsutstyr som hjelper deg med å følge med på CIP-prosessen og sikre at den er effektiv.

Prosessbeskrivelse

Vår CIP-prosess er designet for å være effektiv og effektiv, og minimere nedetid og maksimere resultater. Her er hva du kan forvente når du velger våre CIP-tjenester:

Forberedelse: Vi vil samarbeide med deg for å forberede anlegget ditt for rengjøring, og sørge for at det er klart for CIP-prosessen.

Kjemisk påføring: Våre spesialiserte kjemikalier påføres anlegget ditt, og arbeider for å bryte ned og fjerne oppbygging og avfall.

Skylling: Vi bruker høyttrykksvann for å skylle anlegget ditt, og fjerne alle spor av rengjøringskjemiene.

Overvåking: Vi bruker overvåkingsutstyr for å sikre at CIP-prosessen er effektiv og at alle områder av anlegget ditt er riktig rengjort.

Endelig sjekk: Før du returnerer anlegget ditt til drift, utfører vi en endelig sjekk for å sikre at det er rent og fungerer riktig.

Fordeler ved CIP

Det er mange fordeler ved å velge CIP for kjele- og dampanleggene dine, inkludert:

  • Økt effektiv
  • Økt effektivitet: Fjerning av oppbygging og avfall fra anlegget ditt kan forbedre effektiviteten og ytelsen, redusere energikostnader og øke produktiviteten.
  • Lenger levetid: Regelmessig CIP kan hjelpe til med å forlenge levetiden til kjele- og dampanleggene dine, og redusere behovet for kostbare reparasjoner eller utskiftninger.
  • Redusert nedetid: Vår CIP-prosess er utformet for å minimere nedetid, slik at du kan komme tilbake til drift så raskt som mulig.
  • Forbedret sikkerhet: CIP bidrar til å sikre at kjele- og dampanleggene dine opererer trygt, og reduserer risikoen for ulykker eller andre hendelser.
  •  

Vi står klar til å hjelpe deg

For å lære mer om våre CIP-produkter og tjenester for kjele- og dampanleggene dine, eller for å planlegge en konsultasjon, ta gjerne kontakt med oss i dag.

Vi står klar til å hjelpe deg på best mulig måte. Vi leverer til hele Norden, og tar på oss alle hasteoppdrag.  

6 gode grunner for å velge Skåland Rør & Industrimontasje

Spesialister

Spesialkompetanse og lang erfaring innenfor alle typer industrirør arbeid, samt mekaniske arbeider i norsk næringsmiddel- og prosessindustri.

Kvalitetsløsninger

Våre leverandører leverer produkter vi kan stole på når det kommer til kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet, noe vi legger stor vekt på.

Miljøvennlig

Har løsninger som er både utslippsfrie og fossilfrie.  

Leverer til hele landet

Vi leverer kjapt til alle deler av Norge. 

Support 24/7/365

Vi står klar til å hjelpe deg. Vi tar alle hasteoppdrag. Utsendelse av utstyr er kjapt. Vi hjelper deg hele veien.

Vedlikehold og Service

Vi tar oss av vedlikehold og service av utstyret. Len deg tilbake og slapp av.

Send oss epost post@srim.no eller bruk kontaktskjema.