FOSSILFRITT
UTSLIPPSFRITT

Våre leverandører

Våre leverandører leverer produkter vi kan stole på når det kommer til kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet, noe vi legger stor vekt på.

Siden 2011 har vi vært eneforhandler av Danstoker i Norge. Som et av Europas ledende produsenter av høyeffektive kjeler, har vi all tillit til danske Danstoker. 

Kjeler fra Danstoker er miljømessig bæredyktige og driftsøkonomiske. Som kjelprodusent er Danstoker sertifisert i henhold til en rekke internasjonale kvalitetsstandarder. 

De jobber for et felles mål om økonomisk utvikling og beskyttelse av miljøet. Vår erfaring etter å ha levert kjeler fra Danstoker i mange år er kjeler du som kunde vil være fornøyd med i mange år. 

Les mer om Danstoker her (pdf)

Tyskproduserte Weishaupt har siden 1962 jobbet med nyutvikling og optimering av produktene sine. 

Dette gir robuste og pålitelige produkter, noe vi har erfart gjennom alle årene vi har brukt Weishaupt sine produkter.

Vi bruker blant annet Weishaupt sine olje- og gassbrennere på kjeler vi leverer til industri.

Les mer om disse produktene her

Vi leverer også dampkjeler fra Jumag. Jumag har et mål om å lage de mest effektive dampkjelene. Jumag er best på pris og kvalitet.

De produserer robuste kjeler med lavt vedlikeholdsbehov.

Les mer om hurtigdampkjel fra Jumag her

Arcon AS sin virksomhet består i dag utelukkende av kjemikalier knyttet til industriell vannbehandling. Arcon leverer avanserte kjemikalier produsert i Norge, Sverige og Tyskland.

I sortimentet deres inngår produkter for behandling av matevann til damp- og varmeanlegg, fjernvarme og kjølevann. Til anlegg hvor damp kommer fysisk i kontakt med næringsmidler, kan Arcon levere produkter som er godkjent av «Mattilsynet».

Arcon leverer også analyseutstyr for internkontroll av vannbehandlingen.  Les mer om Arcon her: www.arcon-as.no

Tysk kvalitet fra Ari. Ari har et bredt sortiment av ventiler og andre komponenter til vannbehandling, damp- og hetvannsanlegg. Kvalitet fra Ari betyr maksimal pålitelighet, varighet og garantert sikkerhet.

Les mer om våre produkter her.

Send oss epost post@srim.no eller bruk kontaktskjema.