FOSSILFRITT
UTSLIPPSFRITT

PROSJEKTLEDELSE – 3D MODELLERING– PROSJEKTERING- VARIERT ARBEIDSHVERDAG – SOKNDAL

Ingeniører

Er du en lidenskapelig ingeniør med utdanning innen maskin, prosess eller energi? Er du på jakt etter en spennende karrieremulighet hvor du kan utvikle innovative løsninger og bli en del av et dynamisk og kreativt team? Da er dette din store sjanse til å bli med på laget!

Vi leter etter engasjerte og kompetente ingeniører som vil være med på å forme fremtiden for vår tekniske avdeling. Som en del av vårt team vil du ha ansvar for å prosjektere damp-, varme- og kjølesystemer og bruke din ekspertise til å lage 3D-modeller av høy kvalitet. Du vil også jobbe med dokumentasjon, teknisk salg og prosjektledelse. Hvis du har erfaring innen disse områdene og har lyst til å utvikle dine ferdigheter videre, så har vi en plass til deg her hos oss.

Høres dette spennende ut? Les videre!

Vi ønsker å utvide vårt team med personer som har en bachelor- eller mastergrad innen maskin, prosess eller energi, og som har lidenskap for å utvikle innovative løsninger.

Hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med noen av de mest innovative teknologiene på markedet og vil bli en del av et team med erfarne ingeniører som jobber for å skape løsninger som hjelper våre kunder å lykkes. Du vil få muligheten til å bli en ekspert innen damp-, varme- og kjølesystemer og vil ha sjansen til å utfordre deg selv og utvikle dine ferdigheter videre.

Vi søker kandidater som er selvstendige, løsningsorienterte og har gode kommunikasjonsevner. Du må være en person som ønsker å jobbe i et kreativt og utfordrende miljø og som er villig til å bidra til vår suksess. Vi ønsker helst søkere med sivilingeniør/master-utdannelse, men ingeniør/bachelor-utdannelse er også aktuelt for stillingen.

Du blir en viktig del av teamet….

Vi tilbyr en spennende og utfordrende arbeidshverdag, med stor mulighet for faglig og personlig utvikling. Som en viktig del av vårt tekniske team vil du få muligheten til å bidra til vår suksess og være med på å forme fremtiden for vår avdeling.

Dette er din mulighet til å være med på noe stort.

…. du vil ikke angre på det!

Stillingsprosent

100%

Antall stillinger 

2

Arbeidssted

Vårt hovedkontor i Sokndal

KONTAKT
Trond Arne Pedersen

Daglig Leder

Tlf: 41 31 04 40
Mail: Tap@srim.no

Om oss

Skåland Rør & Industrimontasje AS er en spesialbedrift med stor kompetanse og solid «know-how» innen damp- og varmeenergi.

Vi er norsk eneforhandler av Danstokers kjelprogram, og en av Norges ledende leverandører innen levering av energi anlegg. Skåland Rør & Industrimontasjoe har eget agentur på trykktanker/trykkpåkjent utstyr, skorsteiner, varmevekslere og biokjeler. Vi prosjekterer og utfører alle typer små og store industriprosjekter, industrirørlegging, montasje m.m. Våre kunder finnes i alle næringer, og vi utfører oppdrag i hele Norge.

Hvorfor velge oss

Flat struktur

Hos oss er det ikke langt mellom de ansatte. Du vil få stort ansvar og jobbe tett opp mot daglig leder og salgssjef.

Fleksibilitet

Prosjektarbeid med hektiske perioder og avspasering i timebank

Variert arbeid

Vi jobber innenfor flere bransjer og kundegrupper, med en mengde ulike oppgaver hvor du får prøve deg

KOLLEGAER

Steinar Skåland

Styreleder

Trond Arne Pedersen

Daglig leder

Hans Hosar

Salgs - og markedssjef

Petter Sirevåg

Rådgiver / senior ingeniør

Wenche Hegdal

Økonomi

Karin Nielsen

Økonomi og administrasjon

Mariell Nesvåg Mydland

servicekoordinator

Anja M Stapnes

Ettermarked

Bjørn Huse

sjef Service- og miljøavd.

Laila Aarstad Igeh

Ingeniør

Kristian S Helleland

Servicemontør

Edvard Knutshaug

Serviceingeniør

Arild Omdal

Serviceteknikker

Erik Søder

Servicetekniker - avd. Oslo

Andreas Huse Eknæs

Servicetekniker

Tobias Sætre

Servicetekniker

Henrik Joelsson

Servicetekniker

Harry Bu

Klargjører

Ikke helt overbevist? Les videre for å finne ut litt mer…

Hvorfor bør du velge Skåland Rør & Industrimontasje?

Vis du spør de ansatte vil de fleste fremheve menneskene, mangfoldet og kulturen, en arbeidsplass hvor arbeidsmiljø er viktig og hvor en flat organisasjonsstruktur og fleksibilitet synes. Men også varierende og spennende arbeidsoppgaver.

Hvis du er en lagspiller og kan se deg selv som en del av vårt team, så må du søke her!

PROSJEKTLEDELSE – 3D MODELLERING– PROSJEKTERING- VARIERT ARBEIDSHVERDAG – SOKNDAL

Ingeniør

Er du en lidenskapelig ingeniør med utdanning innen maskin, prosess eller energi? Er du på jakt etter en spennende karrieremulighet hvor du kan utvikle innovative løsninger og bli en del av et dynamisk og kreativt team? Da er dette din store sjanse til å bli med på laget!

Send oss epost post@srim.no eller bruk kontaktskjema.