FOSSILFRITT
UTSLIPPSFRITT

Unger Fabrikker valgte «Skåland løsning» da de trengte ny el. kjel

Etter nøye vurdering av flere aktuelle tilbydere av ny elektrisk dampkjel, falt Unger Fabrikker AS i Fredrikstad til slutt ned på Skåland Rør som foretrukken leverandør av den nye el. kjelen. Kjelen er en svært miljøvennlig Danstoker EL 5,5 MW elektrisk dampkjel, som i løpet av våren skal erstatte den eksisterende kjelen elementkjelen. Ny kjel er endel større enn den gamle, og derfor skal nåværende sentral hos Unger utvides for å kunne gi plass til ny kjel, noe som også vil bedre forhold for vedlikehold og ettersyn både for Ungers vedlikeholdspersonell, men også ifm. årlig service og kontroll.

Danstoker kjelen utrustes forøvrig med et fullautomatisert Siemens basert PLS betjeningsskap inkl touch-fargeskjerm, med framtidsrettede muligheter, bl.a. så inngår eksterne påloggings muligheter, (fjernsupport), via LAN mm.

Unger Fabrikker AS er en av Europas ledende produsenter av rengjøringsmidler og hygieneartikler, (tensider/anioniske surfaktanter/overflateaktive midler), og den eneste av sitt slag i Skandinavia. Ungers produktportefølje inneholder rengjøringsmidler til personlig og industrielt og institusjonelt bruk. Fra Ungers moderne fabrikklokaler eksporteres høykvalitetsprodukter til hele verden via et velutviklet distribusjonsnettverk. Med sin gunstige plassering med egen havn, er Unger en trygg og pålitelig partner for kunder verden over. Derfor er Skåland stolt av å få levere ny kjel til anlegget i Fredrikstad, og vi takker Unger for tilliten de har vist oss

 

Send oss epost post@srim.no eller bruk kontaktskjema.